Новото попълнение на Левски Еркебулан Сейдахмет сподели пред Диема Спорт как се

...
Новото попълнение на Левски Еркебулан Сейдахмет сподели пред Диема Спорт как се
Коментари Харесай

Казахстанския Меси: Прякорът ми не идва от феновете, а от медиите

Новото попълнение на Левски Еркебулан Сейдахмет сподели пред " Диема Спорт " по какъв начин се усеща в клуба, какви са задачите на отбора и какво мисли за прякора си " Казахстанския Меси ".
 Новият основен скаут в Левски: Готов съм за предизвикването
" Чувствам се доста добре, признателен съм на треньорския щаб, че ми гласоподава доверие да бъда в стартовия състав. Чувството е великолепно. Харесвам доста Левски – като тим и като клуб въобще.

Момчетата са изключителни, треньорите също, всичко е на едно високо професионално равнище. Мисля, че в този момент сме на верен път и работим добре. Можем да станем първенци, това е нашата цел. Смятам, че всичко ще е наред.

Не мога да кажа, че съм огромна звезда в Казахстан. Да, почитателите ме харесват, наблюдават моите изяви, за което съм им доста признателен. В родината ми постоянно се написа за Левски и за мен и това ми подхожда.

Този прякор не идва от почитателите, а бе фиктивен от медиите. Те го написаха един път и по този начин си остана – Казахстанския Меси. Но аз не съм Меси, аз съм Еркебулан Сейдахмет.

Не обичам това название – казахстанския Меси. Аз се удивлявам на Марко Ройс от Борусия Дортмунд. Дори мога да кажа, че доста съм се учил от него. Още от дете обичам този футболист.

Постоянно сме дружно с Богдан Васчук. Но се разбирам прелестно и с Иван Горанов, с Живко Миланов, с Божинов – поддържам връзка отлично с всички, а те пък доста ме поддържат ", сподели Сейдахмет.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР